skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Genvägar
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Stand up - Klang Comedy Club

Eventet är avslutat

Stand up - Klang Comedy Club

Från 275,00 SEK

Beskrivning

En Natt av Skratt och Smak

Välkommen till en oförglömlig kväll fylld med skratt, smak och storslagen underhållning! Vi har nöjet att bjuda in dig till en exklusiv standup-show i hjärtat av Stockholm på den fantastiska Space Arena. Ingången ligger i Sergelarkaden (mittemot MAX Hamburgerrestaurang).

Datum: 23/2 Tid: Insläpp för mat 18:00

Åldersgräns 18

Standup i Världsklass

Bli redo att skratta högt när några av Sveriges bästa komiker intar scenen för att leverera humor i världsklass. Det blir en kväll fylld av skratt och glädje som du sent kommer att glömma.

Kvällens komiker 

Thanos:

Thanos Fotas är just nu Sveriges absolut glödhetaste komiker. Han har gjort succé i Svts populära humorprogram IFS – Invandrare för svenska och han har sålt ut shower över hela Sverige. Thanos driver om stereotypbilden om både svenskar och invandrare på ett sätt som inte setts tidigare. Han är inte bara otroligt underhållande och träffsäker, han visar även på imponerande imitationer. Thanos har skådespelat i sketchhumorprogrammet Laxbralla samt fick mycket stor uppmärksamhet i det omtalade -Zucchiniklippet- där han pratade om höjda matpriser och lyckades lura en reporter med en insats som förtjänar en Oscar. Att se Thanos är helt enkelt ett måste!

Melody:Melody är författaren och komikern som låter ortens röst bli hörd. I sin första egna standup-show “Tre Streck” turnerade hon genom hela landets förorter och skapade skratt i identitetssökandet som uppstår i mötet mellan moderland, fosterland och miljonprogram. Hon är aktuell i det hyllade humorprogrammet IFS - Invandrare för svenskar och är mottagare av Nils Holgersson Plaketten. Med värme och pondus visar hon att platsen på scen är självklar även för den underrepresenterade!

Christoffer:Christoffer vann 2022 priset Årets nykomling på Svenska Standupgalan och sen dess har framgången fortsatt. Han vann även Sveriges största stand up-tävling på Grand Comedy Slam på Lund Comedy Festival 2018. Christoffer uppträder på klubbar runt om i hela landet och har fått flera virala klipp från sin stand up på TikTok. Han har synts på TV i nyproduktionen av stand up-programmet Släng dig i brunnen och varit med i SVTs humorprogram Rostmacka där han mötte Petrina Solange. Christoffer har en mörk, självironisk humor som rymmer både gapskratt och obekväm tystnad.
Farao: Farao Groth är komiker och programledare som är känd från tv och radio. Han debuterade i Vakna med NRJ där han delat med sig av sina otroliga historier och han har lett Vardagspuls på Tv4 och syns i Fångarna på fortet, Parneviks och som domare i Drag Race Sverige. Farao började med stand-up för ett år sedan och har sen dess gjort succé på Sveriges största humorscener. Det går bara att älska detta kaxiga energiknippe!


Svea: Svea Sigmond är komikern, beteendevetaren och konferenciern med både vass penna och vass tunga. Hon är orädd och befriande frispråkig, charmig och vågar ha en gränstestande humor. Svea har kört stand up i 6 år och giggar regelbundet på bland annat Norra Brunn och RAW. Hon har skrivit manus för både Breaking News och Love Island och har uppträtt på flera hyllade shower på Lund Comedy Festival. Svea hörs regelbundet i några av landets största humorpoddar och har även den egna humoristiska filosofipodden "Filosofisk Front". Svea har uppträtt i både Sverige och Finland, på svenska och på engelska. Var beredd, du kommer garanterat se mer av denna damen i humorsvängen!

Host

Svea SIgmond

Matupplevelse Utöver Det Vanliga

För de som vill förhöja sin kväll ytterligare erbjuder vi tre fantastiska alternativ:

1.Ståbiljett

Denna biljett är för dig som enbart vill gå på Stand up utan matbuffén. 

Insläpp 19:15

2. Matbuffé: Njut av en läcker och varierad matbuffé med en bred palett av smaker som kommer att tillfredsställa dina sinnen. Perfekt för dem som vill ha en avslappnad och social atmosfär. Serveras nere i Space Bar. Maten serveras från 18:15. Dryck ingår EJ

3. 3-Rättersmiddag: Ge din kväll en extra touch av lyx med vår exklusiva 3-rättersmiddag som serveras i lugn och ro upp i Klang Markets Restaurang. Upplev en gourmet upplevelse som matchar den fantastiska underhållningen på scenen. Dryck ingår EJ. 

Bokningen i restaurangen är ifrån 18:00. Se till att vara i tid. 

Välj mellan följande rätter på plats

Förrätt

Skagen gyoza

Burrata (VEG)

Varmrätt

Torsk

Steak Minute

 Mnazaleh(VG)

Efterrätt

Chocolate mousse (V, n)

Mascarpone cake (V, n)

Biljetter och Platsreservation

Denna kväll kommer att bli ett minne för livet, och vi ser fram emot att dela den med dig. Ta med dig dina vänner och kollegor för en spektakulär kombination av skratt och kulinarisk njutning!

Viktig info: Man kommer behöva hänga av sig ytterkläder och även väskor måste hängas in i garderoben. 

Finns tillgång till 2 barer under hela kvällen. 

Varmt välkommen!

Klang Market 


Lokal

SPACE ARENA, Sergelarkaden , 111 57 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer