Stand Up i Gamla Linköping med Marcus Berggren

17 maj 2019 19:30 - 21:30

Tunnbindaregatan, 582 46 Linköping

17:e maj 2019 kl19.30

Marcus Berggren, Elin Almén & Henrik Källman. 
MC: Ben Kersley

Kom och skratta åt några av Sveriges roligaste komiker. Vi utlovar en rolig försommarkväll i den friska luften (under tak).

Marcus Berggren är handelsresande i skoj, en arenakomiker som uppträtt i varenda källare och är svensk humors framtid. Han har en energi och intensitet som få andra kommer i närheten av. Ni hör honom bland annat i Morgonpasset och Tankesmedjan i P3 och tillsammans med Carl Stanley gör han varje vecka Tombola Podcast och i sommar även Helgen i P3.
Tillsammans med ENT han Marcus skapat ”Marcus Möter”, en hyllade serie med möten på YouTube.
Marcus är också aktuell i SVTs nya humorseriesatsning ”Motorcykelkriget” där han även skrivit manus, i en humorproduktionen i regi av Anagram samt samt ledde årets stjärnfyllda Denniz Pop-Awards.

Elin Almén är komiker, programledare och skådespelare. Hon syns bl.a i TV- programmen Släng dig i brunnen på SVT och Confessions på Comedy Central. I november släppte hon sin egen humorserie #Flickstreck tillsammans med Josefin Sonck på Comedy Central och i början av 2017 blev hon nominerad till årets nykomling på Svenska Standup galan.

Henrik Källman började med standup 2009 och driver VINKA Comedy Club i Vingåker och Katrineholm. Henrik har uppträtt på bland annat RAW och Norra Brunn. Han har också varit manusförfattare för tv-programmet Hårdvinklat på TV3. 

Ben Kersley är mannen bakom LKPG HA HA! och Linköping Comedy Festival Han har uppträtt på svenska, engelska och Svengelska över hela Sverige, samt Danmark, Finland, Estland och England. Han är aktuell som manusförfattare på SVTs Pitcher På Paus och regissör på dokumentärfilmen Big In Sweden som har premiär höst 2019 (både med Al Pitcher) 

mer info: www.lkpghaha.se

Biljett Ej tillgänglig