Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Stand Up Comedy i Gällivare - Värmland 4-Ever

Event inställt

Stand Up Comedy i Gällivare - Värmland 4-Ever

Biljetter från 150,00 SEK

Plats

Datum

25 mar 2023 20:00 - 21:00

Beskrivning

Sveriges hetaste ståuppkomiker och skådespelare FERNANDO återvänder till scenen med en sprillans ny krogshow,  "Värmland 4-Ever".

En otrolig Stand-Up Comedy Show om uppväxten i Värmland, kärleken till hans föräldrar och hur det är att vara en svart man som pratar värmländska.

"Värmland 4-Ever" är en Stand-Up Comedy Show som får dig att skratta tills du gråter. 

Den ingjuter glädje, hopp och energi.
Lördag den 25e mars, klockan 20.00, ser ni FERNANDO på Gällivare Folkets Hus!

FERNANDO har medverkat i bland annat Dramatenpjäsen "Den Omättliga Vägen".

Biofilmen "Värmlänningen" och humorprogrammet "Svenska Nyheter". Internationellt har FERNANDO medverkat i den Indiska Netflix filmen "Dear Molly".

Boka er biljett NU!!
Välkommen till årets Skrattfest.

Lokal

Gällivare Folkets Hus, Hantverkaregatan 5, 982 31 Gällivare

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.