skip to main content

Stafflimåleri för barn i parken

Stafflimåleri för barn i parken

Från Gratis

Plats

Flera tidpunkter

2 juli 2024 - 5 juli 2024
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

Prova på att måla med akrylfärger vid ett staffli i vår vackra park!

Vi tar med oss färg och stafflier ut i vår museipark och målar av de vackra husen, blommorna eller kanske något ur fantasin. Fråga gärna bildpedagog Olle Ekström om du vill ha konstnärlig handledning.

Intresset för stafflimåleriet brukar vara stort. Boka därför gärna staffliplats i förväg. Bokade stafflier som inte hämtats ut senast 10 minuter efter programstart ges till drop in-besökare. Vid regn målar vi inne i vår pedagogiska verkstad istället.

Måleriet är för barn från 5 år, men en vuxen behöver följa med som sällskap. 20 platser, endast barn bokar plats. Vuxna köper entrébiljett på plats på museet.

Samling utanför Allmogehallen, huset där lekutställningen och vår pedagogiska verkstad ligger.

Arrangör

Kulturen i Lund är ett kulturhistoriskt museum med historiska hus från olika tider, flertalet utställningar och programverksamhet för olika åldrar. Kulturen har en rik programverksamhet (cirka 500 evenemang om året) med allt från visningar, föredrag och pyssel till teaterföreställningar, musikevenemang och firande av årets högtider.

Lokal

Kulturen i Lund, Tegnérsplatsen 6, 223 50 Lund

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Återbesök evenemang
Upptäck mer