Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

SSFP firar Världsfilosofidagen 2023

Eventet är avslutat

SSFP firar Världsfilosofidagen 2023

Från 250,00 SEK

Plats

Datum

11 nov 2023 09:00 - 16:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Svenska sällskapet för filosofisk praxis firar i år Internationella världsfilosofidagen den 11 november i Stockholm – för alla som är intresserade av att filosofera och filosofi som praktik.

Denna gång är temat "Filosofera Tillsammans" med fokus på att praktisera filosofi tillsammans. Under dagen kommer vi därför att filosofera i all den bredd som filosofisk praxis innebär: i workshoppar, samtal, filosofikaféer. Ur programmet:

 • Barn och filosofi
 • Bild och filosofi
 • Drama och filosofi
 • Enskilda samtal
 • Existentiella samtal
 • Filosofikafé
 • Improvisation och filosofi
 • Kropp och filosofi 
 • Yoga och filosofi

I år vänder vi oss framför allt till medlemmar i SFFP. (Man kan betala medlemsavgift till reducerat pris när du köper din biljett.)

Inga förkunskaper behövs, bara ett öppet sinne.

Varmt välkommen!

-----------------------------------------------------------------------------------------------

NÄR: Lördag den 11 november, 2023-11-11
VAR: Södra Latin Gymnasium, Skaraborgsgatan 14, 118 46 Stockholm.
PRIS: Ordinarie inträde 250 kronor, för SSFP-medlemmar, studerande, arbetslösa och pensionärer.
300 kronor för inträde + årsmedlemskap (reducerat pris) i SSFP.

I priset ingår

 • Lunchsmörgås och kaffe. (Mejla "seminar@ssfp.se" för att meddela eventuella allergier eller specifika behov. Senast senast 27/10. Ange namn, biljettnummer och önskemål i mejlet.)
 • Fritt deltagande i programmet under dagen och möjlighet att delta i en mängd olika workshoppar och filosofiska samtal.

Arrangör

Är du intresserad av filosofi – av livets stora frågor, etik, politik? Vill du besöka ett filosoficafé, lära dig mer om hur man kan filosofera eller utbilda dig till samtalsledare?
Svenska sällskapet för filosofisk praxis, SSFP är en förening för filosofer, filosofiska praktiker och för dig som vill filosofera med andra.

Lokal

Södra Latin Gymnasium, Skaraborgsgatan 14, 118 46 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer