Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Spyxet 2019: Christofer Columbus - Vi sitter alla i samma båt

Eventet är avslutat

Spyxet 2019: Christofer Columbus - Vi sitter alla i samma båt

Från 100,00 SEK

Plats

Datum

4 apr 2019 19:00 - 6 apr 2019 22:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Varmt välkomna till årets uppsättning av Spyxet: ”Christofer Columbus - Vi sitter alla i samma båt” tillsammans med filmen ”Ni tror ni vet om vår planet”

Efter att förra årets alkoholförbudsdimma har skingrat sig reser vi nu tillbaka i tiden till Madrid 1486, där prinsessan Johanna den Vansinniga sitter på hovet och är arg. Varför ska hennes föräldrar vara såna tråkiga rojalister och tvinga henne att gifta sig med den mesiga Prins Robert III av Skottland när allt hon vill är att åka ut och se världen?!

Vad Johanna inte vet är Christofer Columbus precis anlänt till staden och han är om möjligt ännu argare. Varför ska alla kungar vara såna förbaskade fundamentalister och tro att jorden är platt och därför inte sponsra hans GENIALA upptäcktsfärd för att hitta en ny sjöväg till Indien?!

När dessa två liv korsas börjar en historia om fjantig adel som lever livet med silversked i mun, ideella elevdrivna organisationer som inget verkar gå rätt för och ett skepp på vilket alla vill gå ombord!

Arrangör

Lokal

Lunds Stadsteater Lunds Stadsteater, Kiliansgatan 13, 223 50 Lund

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer