SprintAd-dagen 2019 - 18 mars

Eventet är avslutat

SprintAd-dagen 2019 - 18 mars

Plats

Datum

18 mar 2019 09:30 - 19:00

Beskrivning

Efter succén i september förra året med Les Binet och Peter Field kommer vi nu tillbaka den 18 mars med den mest stjärnspäckade line up ett svenskt marknadsföringsevent någonsin haft. Inte en, inte två utan fyra av de mest inspirerande och eftertraktade talarna i världen. Tillsammans med dessa har vi högaktuella Emma Frans och Kaperogrundarna Kaj Johansson och Peter Lundberg på scenen och allt leds av Fredrik Hallberg som agerar moderator.  

Säkra era biljetter nu... i september tog de snabbt slut och nu lär det gå ännu snabbare!

Om det skulle vara problem med att köpa biljetter, maila till event@sprintad.se så får du hjälp. Där kan vi också hantera fakturering av biljetter. 

Fakta om SprintAd

Sprintad är Sveriges största säljbolag inom Print
Vi representerar 130 lokala tidningar – 4,1 miljoner hushåll

www.sprintad.se

Arrangör

Lokal

Grand Hotel Grand Hotel, Södra Blasieholmshamnen 8, 103 27 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.