SprintAd-dagen 2018 - 27 september

Eventet är avslutat

SprintAd-dagen 2018 - 27 september

Plats

Datum

27 sep 2018 12:00 - 23:00

Beskrivning

SprintAd-dagen 2018

med Les Binet och Peter Field


Vi arrangerar en kunskapsdag den 27 september med några av de främsta föreläsare som världen förmår och skulle väldigt gärna se dig som åhörare. Det är begränsat med platser så tveka inte att säkra din plats redan idag!

Du kan välja köpa en halvdagsbiljett som inkluderar mingellunch och föreläsningar fram till 17.00 eller om du också vill stanna på kvällens middag med underhållning.

Les Binet och Peter Field

De kallas för "Godfathers of effectiveness" när de turnerar jorden runt och visar hur effektiv marknadsföring kan skapa starka varumärken och långsiktig lönsamhet. Les Binet och Peter Field är bland de mest citerade experterna i branschen just nu.

Mats Rönne och Fredrik Hallberg

Två av de starkaste branschpersonligheterna i Sverige just nu. Med djupa insikter om medier, marknadsföring, varumärken, kundresor och hur man skapar framgång i vårt nya medielandskap kommer de inspirera, provocera och utmana åhörarna.


Varmt välkomna

Patrik Vincent
VD - SprintAd

Ps. Om biljetterna tar slut, maila patrik.vincent@sprintad.se så sätter vi upp dig på en kölista

Arrangör

Lokal

Norra Latin - Stockholm City Conference Centre Norra Latin - Stockholm City Conference Centre, Drottninggatan 71b, 111 36 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.