Spring för det lilla livet!

Spring för det lilla livet är ett välgörenhetslopp där du kan vara med och bidra till forskning inom prematurvården. Alla intäkter går oavkortat till Lilla barnets fond. Kom och spring med oss den 9 maj. Det kommer vara två lopp som äger rum, ett för alla över 12 år men även ytterligare ett för de yngre deltagarna (0-11).

Plats: Vuxenloppet (5km) utgår från Stadsparken i Örebro, rör sig mot Naturens hus och tillbaka med målgång i Stadsparken. Det mindre loppet kommer äga rum i Stadsparken (ca 500m).

Tid: Barnloppet går av stapeln kl. 11:00, men det erbjuds även uppvärmning 10:45. Var på plats i god tid för registrering och mottagande av nummerlapp. Vuxenloppet drar igång 11:30 med uppvärmning vid ungefär 11:15.

Pris: 250:-/vuxen, 50:-/barn. Det går även bra att betala på plats.

Övrigt: På plats erbjuds musikunderhållning och försäljning av lättare förtäring där alla intäkter går till Lilla barnets fond.

Kom och spring för det lilla livet med oss! Spring, jogga eller gå - ta med barnvagnen om det är så. Spring ensam eller utmana släktingarna, vännerna och kollegorna. Experter inom området kommer under dagen finnas på plats om man är intresserad av att veta mer om deras arbete med prematurvården. Under dagen kommer det erbjudas underhållning för alla åldrar, så ta med dig alla du känner och gör det till en heldag. Ses där!

http://www.lillabarnet.se/site/