Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Spring Awakening

Eventet är avslutat

Spring Awakening

Från 195,00 SEK

Plats

Datum

14 jan 2024 13:00 - 15:30
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Campus VRG och VRG Sundbybergs estetelever presenterar årets musikal: Spring Awakening! Vi följer en grupp unga själar i 1890-talets Tyskland på deras resa mot vuxenvärlden. I sökandet av identitet & sexualitet berörs tunga ämnen som psykisk ohälsa, abort och våld i nära relationer. I musiken skiftar den traditionella tidsepoken till modern rock. Kontrasten mellan gammalt och modernt är vad som satte musikalen på kartan när den hade Broadway premiär 2006. Redan året därpå prisbelönades den med 8 Tonys, inklusive priset för bästa musikal. Musikalen är baserad på boken av Frank Wedekind med samma namn. Text & Musik komponerad av Duncan Sheik & dramatisering gjordes i original av Steven Sater.

🌸 Använd kampanjkod HAPPYSPRING för 30% rabatt vid köp av 3 eller fler biljetter. Gäller på samtliga föreställningar 🌸

Fotografi och grafisk design av : My Tillberg, Angelica Thernström och Lea Thelander Jacobson


Dag och tid:  Söndag 13:00-15:30 inklusive paus
Målgrupp:  Från 15 år (För barn & unga under 15 år rekommenderas att se föreställningen med vuxet sällskap.)
Lokal:  Stora scen ,plan 2
Pris inkl. serviceavgift: Ordinarie 385 kr, ungdom t.o.m. 18 år & studerande 195 kr
Arrangör: Viktor Ryderbergs Gymnasium

Vi har tyvärr ingen möjlighet att göra byten eller återbetala köpt biljett.
Läs mer om köpevillkor här

Lokal

Kulturhuset Dieselverkstaden, Stora scen plan 2, Marcusplatsen 17, 131 54 Nacka

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer