Språktest i svenska, nivå C1

3 aug 2018 16:00 - 19:00

Settle Into Stockholm, Slottsbacken 8, 111 30 Stockholm

Behöver du ett officiellt intyg på att du klarat nivå C1 i svenska? Våra C1-prov utfärdas av en behörig lärare med många års erfarenhet och följer den gemensamma europeiska referensramen för språk (GERS). Vid godkänt resultat får du ett intyg som bland annat godtas av Socialstyrelsen och kan användas när du söker jobb. (Observera att intyget inte gäller för Svenska 3.)

Provet består av läsförståelse, uppsats, ordkunskap och muntligt prov. Du kan välja mellan ett allmänt C1-prov eller ett prov anpassat för läkare och sjuksköterskor. Meddela oss i förväg vilket prov du är intresserad av. För att förbereda dig inför provet är du välkommen att boka en kurs hos oss. Du kan välja att läsa privat, via Skype eller i grupp. Om du går en kurs hos oss får du göra provet till halva priset. Kontakta oss för att boka en kurs och få rabatt. Om du bara vill göra provet är du välkommen att köpa din biljett här eller kontakta oss för att betala på faktura.

När? Fredagen den 3 augusti 2018, kl. 16.00 - 19.00
Var? Settle Into Stockholm, Slottsbacken 8, Stockholm
Hur? Provet består av läsförståelse, uppsats, ordkunskap och muntligt prov. Till uppsatsen får du använda dig av en svensk-svensk ordbok som du tar med dig själv. Inga andra hjälpmedel är tillåtna under provet.

Om du har några frågor är du välkommen att skicka ett mejl till contact@settleintostockholm.com

C1 language test

Ej tillgänglig