skip to main content

Spöket Comedy Club presenterar! Simon Gärdenfors

Sista chansen
Sista chansen

Spöket Comedy Club presenterar! Simon Gärdenfors

Från 230,00 SEK

Plats

Datum

25 apr 2024 19:30 - 21:30

Beskrivning

Kalmars kusligaste stand up klubb slår på stort torsdagen den 25 april med en två timmar lång stand up show på Krögers i Kalmar med briljanta Simon Gärdenfors som huvudakt. Kvällen bjuder även på support från de eminenta Catrin Martinsson och Erik Börén. Kvällens MC är Spökets egna Filip Magnusson.

Hyllade och skandalomsusade Simon Gärdenfors är utan tvekan en av Sveriges största stand upp-stjärnor. Han bjuder på en mångfacetterad repertoar med både grovt och snällt där tramset står i fokus. Någonting som tar sig form av finurliga spaningar, absurda händelser och riktigt vassa punchlines. Han hörs frekvent i sina egenproducerade poddar "Specialisterna", som han gör tillsammans med Anton Magnusson och Albin Olsson, och Arkiv Samtal där han varje vecka pratar med olika gäster. 2018-2020 gjorde han den egenskrivna och egenproducerade Youtube-serien
"Mina Problem" där han också var huvudroll. En succé som gjort honom filmaktuell med en egen långfilm av serien som finansierades på kickstarter. Hitintills har han släppt 3 stand upp-specialer och kommer senast från den rikstäckande turnén Stad och Land som gjorde tillsammans med Anton Magnusson. 

Start 19:30
Sittplatser finns men i begränsat antal och kan inte garanteras
Vill man äta innan föreställningen kan man boka bord här https://krogers.se/

Lokal

Krögers, Larmgatan 7, 392 32 Kalmar

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Återbesök evenemang
Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Upptäck mer
Liknande upplevelser