Spirituell Bokcirkel - online via Zoom

Spirituell Bokcirkel - online via Zoom

Från 500,00 SEK

Online-event

Datum

5 okt 2023 18:00 - 26 okt 2023 19:00

Beskrivning

Längtar du efter nya perspektiv på dig själv? Vill du ha möjlighet att läsa och diskutera en andlig bok tillsammans med andra?

I boken Lev Livet Fullt Ut berättar den omtyckta författaren Eckhart Tolle hur vi kan omfamna möjligheterna i nuet och på så sätt leva ett mer autentiskt och sant liv. Hur vi kan vakna upp från vardagens autopilot och upptäcka en djupare närvaro, som inger kraft och stärkt livskvalitet. Boken har sedan den skrevs sålts i över 2 miljoner exemplar 😊

I denna bokcirkel, som ges online via Zoom, bjuds du in i en liten grupp för att diskutera Lev Livet Fullt Ut, samtidigt som du mellan träffarna läser boken steg-för-steg. Cirkeln blir ett forum där du får dela funderingar kring innehållet och få svar på dina frågor. Den hjälper dig att förenkla bokens innehåll och stärker möjligheterna att omvandla dess kunskap till positiva förändringar i din vardag.

Upplägg
Bokcirkeln leds av Niklas Möller som är meditationslärare via Insight Timer med utbildning i konstterapi i USA. Niklas leder under hösten också omtyckta workshops kring poeten Rumi i 8 svenska städer 📚

Boken finns att låna på de flesta bibliotek, liksom att beställa online.

Cirkeln ges i en liten grupp. Det rekommenderas därför att du anmäler dig tidigt för att vara säker på en plats.

Ingen förkunskap krävs. Alla är välkomna ❤️

Varje träff är 60 minuter lång och ges följande tider och datum:

Vecka 1: Torsdag 5 oktober, kl 18 - 19
Samtal om bokens inledning + kapitel 1 (finns att provläsa kostnadsfritt via följande länk)

Vecka 2: Torsdag 12 oktober, kl 18 - 19
Samtal om kapitel 2, 3, 4

Vecka 3: Torsdag 19 oktober, kl 18 - 19
Samtal om kapitel 5,6,7

Vecka 4: Torsdag 26 oktober, kl 18 - 19
Samtal om kapitel 8, 9, 10


Undrar du något? Det går alltid bra att ringa Niklas på tel 0733-183203 eller mejla till niklas@warmwisdom.online 📩

Arrangör

Niklas Möller är meditationslärare och utbildad konstterapeut i USA. Genom sin varma och lugna närvaro skapar han trygghet att närma sig inre rum och finna sin egen röst. Niklas har en stor kärlek till Rumis underbara värld och har bland annat deltagit i ett internationellt Rumi-retreat i Storbritannien med ledare av Mevleviorden - det sällskap som Rumi själv grundade för 22 generationer sedan. Under hösten 2023 ger han workshopen MÖT RUMI INOM DIG med Kreativt Skrivande & Meditation.

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Rekommenderade events
Genvägar
Upptäck mer