Spela Död + Jättedam

Spela Död + Jättedam

Från 149,99 SEK

Plats

Datum

19 maj 2023 19:00 - 20 maj 2023 01:00

Beskrivning

Spela Död
2023 släpper Spela Död två EPs och först ut är Melodi för Människor!
Under våren får vi ta del av singlarna L.O.V.E.R.B.O.Y, Tack Ska Du Ha (Stefan Jarl) och Man Måste Ju Få Lira.

Spela Död spelar popn’roll för hjärta och själ. Mer förtydligat kan det beskrivas som lekfull rockn’roll på svenska med poppiga melodier och en pust av nyprogg. Musiken befolkas i regel av utkantsfigurer med egna idéer som försöker svänga i den här konstiga världen. Bandet består av Jon-E Jonasson, Christoffer Berg, Josefine Green, Moa-Linn Rosenlöf, Pablo Copa och Cecil Kriisin.


Jättedam
Våren 2023 är Jättedam åter aktuell med ny musik och en sommarturne i Sverige. Det Göteborgsbaserade bandet är det självklara namnet på den samtida svenska progg- och psyk himlen. Live rör sig Jättedam sömlöst mellan improvisation och skrivet material. Med sina odödliga psykedeliska pop-hits ser dom till att ingen spelning är den andra lik och att ingen stannar kvar på jorden. Jättedam har av musiktidningen GAFFA beskrivits som den mest intressanta psykedeliska rocken just nu. I september kommer deras första studioalbum “Onda blommor” som släpps via skivbolaget Gaphals.

På scen ca 21.00

facebook

Skeppet GBG Salongen har öppet hela dagen
Skeppet GBG´s övervåning öppnar 18.00

Lokal

Skeppet GBG, Amerikagatan, 414 63 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.