Specialvisning: Jack Werner & Ludvig Josephson

Specialvisning: Jack Werner & Ludvig Josephson

Från 100,00 SEK

Plats

Datum

14 okt 2023 14:00 - 15:00

Beskrivning

Följ med på en visning i berättandets anda med författaren och journalisten Jack Werner och radioproducenten Ludvig Josephson. Tillsammans driver de Creepypodden på Sveriges Radio där lyssnare får ta del av internetbaserade skräckhistorier samt vandringssägner om mystiska skogsväsen.

Jack Werner arbetar som journalist, föreläsare och författare. 2014 vann han tillsammans med två kollegor Stora Journalistpriset i kategorin Årets Förnyare för den källkritiska avdelningen Viralgranskaren i tidningen Metro. Han har även gett ut böckerna Creepypasta: spökhistorier från internet (2014), Ja skiter i att det är fejk det är förjävligt ändå: om myter på nätet, fejkade berättelser och vikten av källkritik (2018) och Ormen Friske(2022). 2015 startade han Creepypodden som nu har över 200 avsnitt.

Ludvig Josephson är verksam som teaterregissör, dramatiker, radioproducent och dramaturg. Sedan 1994 har han producerat och regisserat för Radioteatern på Sveriges radio. Josephson både producerar och gör musik till Creepypodden.

Entré till utställningen ingår i priset. Begränsat antal platser.

Ludvig Josephson. Jack Werner. Foto: Kate Gabor

Lokal

Bonniers Konsthall, Torsgatan 19, 113 21 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Rekommenderade events
Genvägar
Upptäck mer