skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Sparka bollen till månen

Eventet är avslutat

Sparka bollen till månen

Från Gratis

Plats

Datum

18 okt 2021 18:00 - 20:30

Beskrivning

Carina Linder berättar om sin nyskrivna bok ” Sparka bollen till månen”.

En verklighetsskildring om att vara papperslös och leva i limbo i Sverige i dag. Att inte få stanna och inte heller ha rätt att komma till sitt land.

Berättelsen är ett underifrån perspektiv som väcker många reflektioner om organhandel, utsatthet och umbäranden. Ställer frågan vad är en människa värd och vad ingår i att vara människa. Om konsekvenser av politiska beslut. Vem ska trösta knytet !!

Carina Linder är född i Burliden Burträsk där hon även i många år drivit lantbruk tillsammans med sin man. Hon har även bl.a. jobbat på asylboenden för ensamkommande i många år.

Carina har alltid varit intresserad av teater och berättande, spelat amatörteater i Burträsk teaterforum i över 20 år och haft en del kortare berättarföreställningar av eget skrivet material. Har bl.a. universitetsstudier i drama, teater, film, populärfiktion och kreativt skrivande.

Lokal

Navet Navet, Kamvägen 4, 937 31 Burträsk

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer