Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Spår - av och med Natalie Minnevik

Eventet är avslutat

Spår - av och med Natalie Minnevik

Från Gratis

Plats

Datum

19 jan 2019 18:15 - 18:45
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Jag såg mig över axeln och började gå bakåt i mina spår. Jag hittade tillbaka till barndomen och mindes plötsligt hur jag såg på världen då. När jag sedan gick tillbaka i samma spår, kunde jag se varför jag som vuxen blivit som jag blivit.

Spår är en föreställning där verkligheten vävs in i folksagornas dunkla mörker. Spår är en berättelse från ingenmanslandet mellan de finska magiska urskogarna och Sveriges storstäders asfalterade gator.

Rödluvan söker efter sin pappa som hon vill rädda från den lurande och farliga vargen. Till sin hjälp har hon sin magiskt starka mor full av sisu och den finska vackra naturen som tröstar Rödluvan när hon går vilse.

Spår är en saga för både barn och vuxen, vars skepnad och språk kan ändras efter sin publik.

En föreställning av och med Natalie Minnevik

Föreställningen är ca 30 minuter och spelas på Fågelsången 1 i Göteborg, i sal A305.

Torsdagen 17/1 Kl: 18.00 (Premiär)
Fredagen 18/1 Kl: 21.00
Lördagen 19/1 Kl. 18.15

Föreställningen ingår i projektet Arrival 2019 där eleverna i årskurs två på skådespelarprogrammet vid Högskolan för scen och musik presenterar varsin egenproducerad föreställning.

Arrangör

Högskolan för scen och musik finns i centrala Göteborg och ingår i den Konstnärliga fakulteten vid Göteborgs universitet. Högskolans rika offentliga program sätter studenten i centrum och speglar utbildningarna i huset vid närmare 200 evenemang varje år i allt från soloframträdanden till fullskaliga sceniska produktioner. Omfattande samarbete mellan nivåer och genrer ger Högskolan för scen och musik unika möjligheter till bredd och djup.

Lokal

Högskolan för scen och musik, Veresstudion, Fågelsången 1, 412 56 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer