Spanska toner

Eventet är avslutat

Spanska toner

Biljetter från 200,00 SEK

Plats

Datum

18 sep 2022 15:00 - 16:00

Beskrivning

Välkommen till dag två av kammarmusikfestivalen som arrangeras i samarbete mellan Giresta och Västerlöfsta kyrkorks musikstiftelser!


Denna konsert bjuder på ett spännande samarbete mellan stjärngitarristen Mattias Schulstad och likaledes formidabla pianisten Bengt Forsberg.


De presenterar ett spanskt program där Mattias inlevelsefulla presentationer ger musiken ytterligare nya dimensioner. Programmets musikaliska kronjuvel får sägas vara Joaquin Rodrigos mycket omtyckta Concierto de Aranjuez, men även andra spanska höjdare såsom Tarrega och Mompou lyfts fram under konserten!


Efter konserten kommer det finnas möjlighet att köpa fika på plats i lillkyrkan innan nästa konsert börjar kl 17.00.


Detaljerat program meddelas senare


Medverkande:

Mattias Schulstad, gitarr

Bengt Forsberg, piano


Lokal

Giresta kyrka Giresta kyrka, Ö, 749 62 Enköping

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.