skip to main content

Sounding Joys julkonserter 2023

Sounding Joys julkonserter 2023

Från 90,00 SEK

Plats

Flera tidpunkter

10 december 2023

Beskrivning

BÖRJA JULEN TILLSAMMANS MED OSS!

Vi har haft våra populära julkonserter i Mälarhöjdens kyrka i snart 25 år!

Gospelkören Sounding Joy hälsar alla varmt välkomna till årets julkonserter. Det blir både traditionell julgospel och låtar från andra genrer. Vi ger två konserter kl 16.00 och kl 19.00 den 10 december 2023. Med oss i år har vi också vår fantastiska orkester med Mårgan Höglund, Fredrik Jonsson och Janne Carlsson.

Vi är glittret i decembermörkret och svänget som får dig att vibrera i kyrkbänken. Vi är jultraditionen och den glada överraskningen. Vi lovar att värma er alla ända in i själen.

Konserten kl 16.00 är nu utsåld men det finns fortfarande biljetter kvar till kl 19.00.

Här är ett smakprov

Sounding Joy – under ledning av Lisa Bengter och Lisa Stenfelt.

VÄLKOMNA!Lokal

Mälarhöjdens Kyrka, Sporrgränd 1, 129 42 Hägersten

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Rekommenderade events
Genvägar
Upptäck mer