Soulful Morning

1 feb 2020 09:00 - 11:00

Villa Skönvik, Rönningevägen 7, 144 61 Rönninge

Nytt år - nya möjligheter!

Känner du entusiasm och inspiration inför det nya året? Eller trötthet och desperation? 

Välkommen till Soulful Morning! Den här morgonen kommer att handla om hur vi förhåller oss till det nya året 2020 och den kommer att vara en energiboost och kickstart på det nya året! Vårt mål är att du ska vara den bästa versionen av dig själv och inte försöka leva som en dålig kopia av någon annan!

Vi kommer att prata om hur vi fångar de nya möjligheterna som ges oss och hur vi får de löften vi gav oss själva (och kanske andra) på nyårsnatten att hålla mer än de tre första veckorna. Behöver vi överhuvudtaget nyårslöften och nystart? Och om vi har drömmar och visioner om ett annorlunda liv, hur kan det nya året då ge motivation och drivkraft för hållbara förändringar? 

En panel bestående av rönningeborna Lena Greek AdellyMaria Hedström, Steve Malmström och Henrik Tilja kommer att diskutera dessa frågor samt dela med sig av sina erfarenheter och bästa tips kring nyårslöften, förändringar, hållbart liv och livsdrömmar.

Morgonens värd och samtalsledare är Kristine Arapovic Lindetorp som är coach, föreläsare, inspiratör och körledare.
Förutom panelsamtal kommer vi att njuta av en härlig frukost och ha möjlighet att dela tankar och erfarenheter kring borden. 

Välkommen!

Lena Greek Adelly känner många Rönningebor till som lärare på Rönninge skola och älskad rektor på Rosenlundsskolan. Bland barnen är hon kanske mest omtalad som rektorn som kan rappa och mycket riktigt har hon varit aktiv i såväl Botkyrkarevyn, Piper och Sprätter samt AW After Work. Lena tillbringade sina barndomssomrar i Rönninge och har varit bosatt på platsen sedan 1979.

Maria Hedström jobbar som chefsbarnmorska på Södertälje sjukhus. Maria har blivit uppmärksammad för sitt ledarskap  och blev 2018 nominerad till "Årets ledarskapsinsats" av tidningen Chef. Maria har tre döttrar och bor i Rönninge sedan 2007.

Henrik Tilja är topparkitekten som på fritiden älskar att åka långfärdsskridskor. Henrik är uppvuxen i Rönninge, pappa till två barn och nära släkt till konstnären Hadar Tilja som skapat den fantastiska skärmmössan på Rönninge station.

Steve Malmström är för de flesta mest känd som den proffsiga mannen bakom disken på Rönninge Delibutik! Ursprungligen från Göteborg och med en livslång passion för service och ledarskap. Innan Steve tog klivet och köpte delibutiken i Rönninge drev han ett eget företag som ledarskaps- och affärskonsult.