Soulful Morning

19 okt 2019 09:00 - 11:00

Villa Skönvik, Rönningevägen 7, 144 61 Rönninge

Den här morgonen är för dig som vill fylla på! Fylla på med en härlig, god frukost. Av möte med roliga människor. Och av inspiration för livet, tanken och "pusslet".

Jag tror att vi är många som ämnar och längtar efter att leva livet fulla av kraft och energi. Kraft för dem vi älskar och och det vi brinner för. Så hur kan vi underhålla glöden och "löpa loppet" utan att bli trötta?

Lördagen den 19 oktober dukar vi upp en härlig frukostbuffé som vi njuter av tillsammans med nya och gamla vänner. Därefter kommer vi att dela lite tankar om att kunna leva med kraft, glädje och passion. Vi kommer inte att kunna ge alla svar, men kommer att dela tankar och egna erfarenheter. Och vi både hoppas och tror att du kommer att gå hem med nyvunnen energi och en liten konkret handlingsplan för hur glappet mellan drömmen och verkligheten ska bli mindre!

Jag som är värd för morgonen heter Kristine Arapovic Lindetorp. Jag jobbar som inspiratör, körledare, föreläsare och coach.
Morgonen gäst är Maria Hedström. Maria är chefbarnmorska på Södertälje sjukhus, en verksamhet som vuxit snabbt mitt under krisen i förlossningsvården. Hon har uppmärksammats för sitt ledarskap och har bl a nominerats till utmärkelsen Årets Ledarskapsinsats av tidningen Chef,