skip to main content

SOS Start of Summer Party!

SOS Start of Summer Party!

Från 250,00 SEK

Plats

Datum

8 jun 2024 18:00 - 9 jun 2024 01:00

Beskrivning

SOS Start of Summer Party!

En ny Rockabillyfestival i Boden på den legendariska Björknäsparken där vi har Rockabillyrävarna Tall Mark and the Squinting Seagulls och Richard Swanström med sitt piano samt en hemlig gäst som kommer att leverera Rock´n´roll i hög klass! På plats finns även Bodens egna DJ Peterz som levererar dina favoriter under kvällen!

Start kl 18.00.

Boden Motor Meet kommer att ställa ut 100st veteranbilar på plats som visas upp där du kan kolla in dem gamla pärolorna!

Inträde förköp Billetto: 250kr

Inträde Förköp samt mat: 370kr OBS! Mat måste förbeställas! går inte att köpa på plats!

Inträde vid entré: 300kr

Lokal

Björknäsparken, Idrottsgatan 8, 96164 Boden

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Återbesök evenemang
Upptäck mer