skip to main content

Sophie Jahn "Pappas flicka på Hästgården"

Sophie Jahn "Pappas flicka på Hästgården"

Från 325,00 SEK

Plats

Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

Kom och lyssna på Sophie Jahn när hon delar med sig av sin gripande historia "Pappas flicka på Hästgården", som också är själva grundstenen för C mores drama-serie, Nattryttarna. Equestrian Sportclub är stolta över att välkomna dig till detta seminarium som ger en djup inblick i Sophies liv och resa.

Sophie är dotter till ridläraren på hästgården, som dömdes till fängelse för sexuella övergrepp mot unga. I en ärlig och modig berättelse kommer hon att dela med sig av de utmaningar hon mötte bakom stängda dörrar, maktsmissbruket hon utsattes för och hur hon hanterade sin pappas beteende.

Medan andra valde att lämna gården, kämpade Sophie för att överleva och fann strategier för att hålla ut. Hon räknade ner dagarna till sin 18-årsdag, då hon äntligen skulle få leva ett liv i frihet. Genom att dela sin historia belyser Sophie även det tysta lidandet som alltför ofta förekommer och hur vi kan agera på ett bättre sätt.

Seminariet äger rum på Selånger pilgrimscenter och vi ser fram emot att få välkomna dig den 17 november 2023 klockan 18:30. Biljetterna för detta inspirerande evenemang finns tillgängliga från endast 325 SEK.

Kom och bli inspirerad av Sophie Jahns berättelse om styrka, överlevnad och att bryta tystnaden. Detta är ett evenemang du inte vill missa. Se till att säkra dina biljetter redan idag!

Arrangör

THERESE NILSHAGEN till Timrå Hästsportförening             29 januari 2022

Lokal

Selånger pilgrimscenter, Kungsnäs 159, 855 91 Sundsvall

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Återbesök evenemang
Upptäck mer