skip to main content

Sonja Aldén

Sonja Aldén

Från 290,00 SEK

Plats

Datum

25 jul 2024 20:00 - 22:00

Beskrivning

Välkommen till Sonja Aldéns konsert på Klintagården! 

Datum: 25 juli 2024

Tid: 20:00

Klintagården är stolta att presentera den fantastiska sångerskan Sonja Aldén för en minnesvärd kväll fylld med underbarmusik. Som en av Sveriges mest älskade artister kommer Sonja Aldén att leverera en konsert som kommer att få taket att lyfta.

Biljettpris: Från endast 290,00 SEK

Missa inte chansen att uppleva en magisk kväll med Sonja Aldén på Klintagården. Boka dina biljetter nu och förbered dig på en oförglömlig musikupplevelse!

Arrangör

Lokal

Klintagården, Klinta Bodars väg 8, 38750 Köpingsvik

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Återbesök evenemang
Upptäck mer