Songs Of Boda, support: Lily Arbor

Songs Of Boda, support: Lily Arbor

Från 200,00 SEK

Plats

Datum

30 nov 2023 20:00 - 23:00

Beskrivning

Songs of Boda är singer-songwritern Daniel Skoglunds musikaliska utpost och namnet härstammar från uppväxten i Borås som på villovägar blev ett smeknamn.

Det var någonstans där på skolans talangscen som uppmärksamheten för hans låtar och musicerande startade.

2015 släppte SoB sitt första album ”Loophole” och sen dess har hjulen snurrat ytterligare med kritikerrosade albumet ”IAGO” och spelningar i Sverige och utomlands.

2019 släppte även SoB, instrumentala skivan ”MEANWHILIING” och med denna i bagaget följde han med vännen Daniel Norgren ut på vägarna för att spela på några av landets finaste scener.

Oavsett vilken riktning och tillfälle som SoB gör musik för så står låten i centrum och Boda vilar med åtminstone ett ben stadigt

i den amerikanska folktraditionen och har jämförts med både The Band, War on Drugs och Eric Clapton.

Tillsammans med dynamiska och namnkunniga musiker är SoB en riktig liveupplevelse.

Det pendlar mellan det trånande delikata och det energiska.Oftast sammanhållet av Skoglunds gitarr och sång.

Under 2021 släpptes albumet ”GARLAND” och har mottagits varmt av kritiker.
Aftonbladets Håkan Steen kallade SoB för ”en av landets främsta förvaltare av klassisk singer-songwriterrotad countryrocktradition

och skapar stor konst av små händelser ur vardagen”. Har du chansen att se SoB live så ta chansen!

I November 2023 släpper Songs Of Boda sitt nya album via Adore Music och gör i samband med det en konsert på Skeppet i Göteborg.

Lily Arbor
2017 bildades Lily Arbor, folk-duon från Falkenberg som består av de två vännerna Felicia Darhult Störby och Lovisa Nilsson. Med välbalanserad stämsång och djupt personliga texter skapar de tillsammans ett innerligt sound som har beskrivits som ”en musikupplevelse utan fasader som känns både äkta och sårbar”.

Lily Arbor hade stora planer inför 2020 och skulle ut i Europa för att spela, men som allting annat blev det inställt under pandemin. Duon fick dock sin revansch när de förra våren följde med det amerikanska bandet Cordovas på Europa-turné.

De är nu aktuella med deras självbetitlade debutalbum och planerar redan inför nästa skiva.

18 års gräns 

Lokal

Skeppet GBG , Amerikagatan, 414 63 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Rekommenderade events
Genvägar
Upptäck mer