Songs for a Bath (Daniel Å) + Arvid Olsson and band

Songs for a Bath (Daniel Å) + Arvid Olsson and band

Från 100,00 SEK

Plats

Datum

7 okt 2023 20:00 - 23:00

Beskrivning

En kväll med två band; Songs for a bath och Arvid Olsson and band. Dörrarna öppnas klockan 19:30. Konsert 20:00. Bar finns under kvällen. Välkommen!

Songs for a bath

Songs for a bath är ett electro-pop-projekt med mycket själ och ett stänk av svärta. Projektet är ett försök att genom röst, rytm och ljudlandskap utforska och forma det flyktiga och ogripbara som simmar runt i våra dunkla skrymslen.
Daniel Åkerberg står för sång, text, musik och produktion. Musiken är influerad av artister och band inom en brokig skara genrer så som Radiohead, Apparat, Jon Hopkins, Arvo Pärt, Max Richter, Lamb, James Blake and Sufjan Stevens.

Bandet består ikväll, förutom Daniel, även av Love Bergman, Andreas Glans och Johan Lundgren.

https://spotify.link/Qt0lgBY4Z
www.facebook.com/songsforabath

www.musicbydaniel.com

Arvid Olsson and band

Arvid Olsson hämtar sina musikaliska influenser från americana där folk och alt country blandas med flanellrock – med på scen finns bandet bestående av Joel Yngvesson, Ola Renman och Robert Persson. 

instagram.com/olsson.arvid/
facebook.com/arvidolssonmusic
arvidolsson.com

Lokal

Pygméteatern, Vegagatan 17, 113 29 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Rekommenderade events
Genvägar
Upptäck mer