Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Sommarvisningar - Stora Sundby Slott

Eventet är avslutat

Sommarvisningar - Stora Sundby Slott

Från 200,00 SEK

Plats

Flera tidpunkter

25 juli 2023 - 5 augusti 2023

Beskrivning

VARMT VÄLKOMMEN till guidad visning av Stora Sundby Slott!

Under visningen som tar ca 45-50 min går vi på vandring genom slottets Riddarsal, flertalet salonger och matsalar och hör den spännande historian om den romantiska riddarborgen vid Hjälmarens strand.

Slottsparken är öppen varje dag mellan 10-18 och det finns möjlighet att fika i Slottscaféet beläget i gamla Orangeriet samt besöka vår gårdsbutik som säljer närproducerade råvaror och viltkött från gården.

OBS! Slottet är inte handikappanpassat och vi går i trappor under turen.
Visningen är på svenska.

Övrigt: Parkering sker på utmärkt slottsparkering ca. 400m från slottet. Fotografering inne i slottet är inte tillåten. Turen börjar nedanför slottstrappan.


Varmt Välkomna!

Arrangör

Stora Sundby Slott, Södermanland

Lokal

Stora Sundby Slott Stora Sundby Slott, Stora Sundby Gård Slottet, 635 35 Stora Sundby

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer