skip to main content

Sommarteater: Nattväktarnas hemlighet

Sommarteater: Nattväktarnas hemlighet

Från 100,00 SEK

Plats

Flera tidpunkter

14 juni 2024 - 10 augusti 2024
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

Nattväktarnas hemlighet – en magisk och musiksprakande teaterföreställning i sommarkvällen, för alla från 7 år! Spelas utomhus på tre olika spelplatser mitt bland Kulturens historiska hus, när museet har stängt för dagen.

I ett unikt samarbete mellan Teater Sagohuset och Kulturen i Lund bjuder vi in publiken till sagostaden Glimsta och dess årliga krönikespel Nattväktarnas hemlighet. Men spelet går inte som planerat och snart får publiken följa med nattväktarna ut på ett rafflande äventyr. Vad är egentligen nattväktarnas hemlighet? Och hur undviker man Mogulanen?

Med 20 medverkande skådespelare, musiker, dansare och sångare på scen bjuder vi in till en oförglömlig och dramatisk sommarteater på Kulturen i Lund.

Föreställningen varar cirka två timmar, inklusive en paus på 20 minuter.

Spelperiod 1: fredag 14 juni, lördag 15 juni, söndag 16 juni och tisdag 18 juni.

Spelperiod 2: tisdag, onsdag, fredag och lördag under perioden 16 juli–10 augusti.

Praktisk information inför besöket

– Insläpp via Gröna grinden (till vänster om den vanliga entrén) från kl 17.45.

– Föreställningen startar kl 18.00 och varar ca två timmar, med en paus på 20 minuter.

– Publiken får följa med till tre olika spelplatser i museiparken, där det finns enkla sittplatser.

– OBS! En av scenerna spelas inne i Bosebo kyrka. Tyvärr kan vi inte ta in rullstolar, rullatorer och barnvagnar på grund av brandsäkerhetregler.

– Föreställningen spelas utomhus så klä dig efter vädret. Ta gärna på dig bekväma skor.

– Välkommen att ta med egen fika/picknick till pausen. Det finns en del bänkar att sitta på i museiparken, men ta gärna med egen filt. Ingen mat eller dryck säljs på plats.

– Toaletter finns i Herrehuset och intill lekplatsen.

– Endast assistenthundar är tillåtna på området. Dessa hundar ska vara vaccinerade och bära väst.

Förköp biljett

Biljettpriser: 150 kr för vuxna, 100 kr för besökare 0–18 år.

Endast förköp, ingen försäljning på plats!

Begränsat antal platser, max 120 per föreställning.

Skulle föreställningen av någon anledning behöva ställas in betalas biljettkostnaden tillbaka, och publiken meddelas via mejl.


Arrangör

Kulturen i Lund är ett kulturhistoriskt museum med historiska hus från olika tider, flertalet utställningar och programverksamhet för olika åldrar. Kulturen har en rik programverksamhet (cirka 500 evenemang om året) med allt från visningar, föredrag och pyssel till teaterföreställningar, musikevenemang och firande av årets högtider.

Lokal

Kulturen i Lund, Tegnérsplatsen 6, 223 50 Lund

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Återbesök evenemang
Upptäck mer