skip to main content

Sommarshow

Sommarshow

Från Gratis

Plats

Datum

16 jun 2024 14:00 - 16:00

Beskrivning

### Sommarshow med Örnsköldsviks Gymnastikklubb

**Var:** Innebandyhallen, Skyttis, Örnsköldsvik

**När:** 16 juni 2024, 14:00

**Pris:** Gratis - 110,00 SEK

**Arrangör:** Örnsköldsviks Gymnastikklubb

**Typ:** Konsert

**Kategori:** Sport

**Underkategori:** Övrigt

Ta chansen att uppleva en spektakulär uppvisning av akrobatisk skicklighet när Örnsköldsviks Gymnastikklubb presenterar sin årliga Sommarshow! Denna unika tillställning kombinerar det bästa av RG och truppgymnastik, cheerleading och parkour med en atmosfär av sommarens glädje och gemenskap.

Vare sig du är en inbiten gymnastikfan eller bara ute efter en underhållande eftermiddag för hela familjen, garanterar vi att Sommarshow kommer att leverera en imponerande uppvisning av talang och precision. Aktiva från klubben kommer att förtrolla dig med sina högtflygande hopp, balansnummer och synkroniserade rutiner som visar upp många års träning och hårt arbete.

Biljetterna är mycket eftertraktade och med ett pris som sträcker från gratis till enbart 110,00 SEK, är det den perfekta sommaraktiviteten för alla åldrar. Säkra din plats idag för att inte missa denna fantastiska show som bara kommer en gång om året!

Kom och stöd lokala talanger, och bli inspirerad av deras passion och engagemang för gymnastik. Vi ser fram emot att välkomna er till en eftermiddag fylld med spänning, skratt och spektakulära framträdanden. Missa inte Sommarshow 2024 – din biljett till en oförglömlig sportsommar!

Lokal

Innebandyhallen, Skyttis, Valhallavägen, Örnsköldsviks

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Återbesök evenemang
Upptäck mer