skip to main content

Sommarmusik på Upperud 9:9 #5: Emma Nissen

Sommarmusik på Upperud 9:9 #5: Emma Nissen

Från 250,00 SEK

Plats

Datum

9 aug 2024 18:00 - 23:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

För 12e året i rad arrangerar vi livemusik på fredagskvällar på Upperud 9:9 - en av Dalslands ljuvliga sommarscener. Kom och njut av riktigt bra livemusik i personliga konserter där du kommer nära artisten och musiken. Lägg därtill lokal mat och dryck, familjär stämning och solnedgång från bryggan så är sommarkvällen komplett. 


Emma Nissen

Emma Nissen älskar Jesus och Jazz! Blott 23 år gammal och i början av sin musikkarriär är hon på god väg att bli ett känt namn hemma i USA. Här kommer en stor röst och personlighet för att inta scenen med jazz och gospel. Förvänta dig Adele-vibbar.

Emma Nissen är en svensk-amerikansk sångerska och låtskrivare med en djup och rik röst som matchar musikens budskap. Emma växte upp i en musikalisk familj med fyra äldre bröder som alla spelade piano och sjöng. Morfar spelade klassiskt och svensk musik på dragspel. Som svenskättling har Emma sökt sina rötter i såväl språket som kulturen och levnadssättet. Under pandemin tjänstgjorde hon som missionär i Stockholm där hon skrev sin första hitlåt Gotta Have Faith. Sedan dess har hon fortsatt skriva över trettio låtar, både profana och kristna - och hon har många fler på gång! Låten Light är en hyllning till svenskarnas nästintill heliga dyrkan av naturen.

Nu i sommar gör hon en liten Europaturné och tar vägen om Upperud. Det blir en jazzig konsert, bara hon och flygeln. Det kommer att svänga och beröra. Det ska vara gammal jazz från guldåldern, inget nytt! Säger Emma som hela livet varit besatt av Ella Fitzgerald .

I am a joyful musician with a jazzy and old soul. 


Tider
Upperud 9:9 öppnar kl 18. Bar med dryck och snacks.
Mat kan bokas i samband med biljettköp. Maten serveras kl 18-20 i restaurangen och på bryggan.
Musiken börjar kl 20:30 i salen. Onumrerade sittplatser utan bord.
Upperud 9:9 stänger kl 23.

Arrangör

Upperud 9:9 är en 100-årig spannmålssilo som familjen Kerstin Söderlund byggt om till stilfullt hotell med 5 vackra lägenheter som kallas för silos. Här serveras mat och fika tillagat i det egna köket med bygdens finaste råvaror. Lokala ölsorter och ekologiska viner. Den stora bryggan sträcker sig ut i sjön Höljen som är en del av Dalslands kanal. Nästa sluss norrut är Håverud och akvedukten. Vid vattenbrynet ligger en specialbyggd bastu med panoramafönster. 

Lokal

Upperud 9:9, Upperud 9, 464 40 Åsensbruk

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Återbesök evenemang
Upptäck mer