skip to main content

Sommarmusik på Upperud 9:9 #1: Frida Braxell

Sommarmusik på Upperud 9:9 #1: Frida Braxell

Från 250,00 SEK

Plats

Datum

28 jun 2024 18:00 - 23:00

Beskrivning

Äntligen öppnar sommarprogrammet 2024! För 12e året i rad arrangerar vi livemusik på fredagskvällar på Upperud 9:9 - en av Dalslands ljuvliga sommarscener. Kom och njut av riktigt bra livemusik i personliga konserter där du kommer nära artisten och musiken. Lägg därtill lokal mat och dryck, familjär stämning och solnedgång från bryggan så är sommarkvällen komplett. 


Frida Braxell 

Artisten och låtskrivaren Frida Braxell har gjort sig känd för sina berättande och målande texter, direkt tagna ur livet. Med en klar syn på livet och glimten i ögat tacklar hon både svåra och lättsamma ämnen i sin musik. Musikaliskt rör hon sig mot folklig pop som sträcker sig utanför normen och är både lyxig och detaljrik. Bakom sig har hon skickliga och välrenommerade musiker, som normalt syns på tv-galor och bakom Sveriges största artister.

Allt vi trodde på från 2023 är Fridas fjärde album. Ett album om tonårsdrömmar och vuxensanningar, om förväntningar och när livet inte blir som man tänkt sig.

Frida turnerar både ensam och med sitt band. De senaste åren har de spelat på allt från Mosebacke och Victoriateatern till Nefertiti och för självaste kungaparet. Men även på små mysiga scener ute i landsbygden. Till Upperud 9:9 kommer hon som trio.


Tider
Upperud 9:9 öppnar kl 18. Bar med dryck och snacks.
Mat kan bokas i samband med biljettköp. Maten serveras kl 18-20 i restaurangen och på bryggan.
Musiken börjar kl 20:30 i salen. Onumrerade sittplatser utan bord.
Upperud 9:9 stänger kl 23.

Arrangör

Upperud 9:9 är en 100-årig spannmålssilo som familjen Kerstin Söderlund byggt om till stilfullt hotell med 5 vackra lägenheter som kallas för silos. Här serveras mat och fika tillagat i det egna köket med bygdens finaste råvaror. Lokala ölsorter och ekologiska viner. Den stora bryggan sträcker sig ut i sjön Höljen som är en del av Dalslands kanal. Nästa sluss norrut är Håverud och akvedukten. Vid vattenbrynet ligger en specialbyggd bastu med panoramafönster. 

Lokal

Upperud 9:9, Upperud 9, 464 40 Åsensbruk

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Återbesök evenemang
Upptäck mer