skip to main content

Sommarklubb med Falakumbe

Sommarklubb med Falakumbe

Från 50,00 SEK

Plats

Datum

19 jul 2024 18:00 - 23:59
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

Mitt i den svenska sommaren slår vi upp portarna och drar igång ett sommarparty av guds nåde! Utöver konsert med de fantastiska FALAKUMBE (basisten känner ni kanske igen från Pipeline-bästisarna Ska'n'Ska!) så kommer det att DJ:as mysig musik - och vi kommer även att dra igång en karaoketävling i konsertlokalen med superfina priser! Mer info om detta kommer senare.

Tider (uppdateras senare)
18:00 Dörrar/kök/bar

Ingen åldersgräns i entrén – 18 år i baren.
Medlemmar under 12 år går in gratis i målsmans sällskap.

Priser:
Medlem: 150 kr
Ordinarie: 250 kr
Medlem 13-21 år: 50 kr
Medlemsbiljett visas upp med ett medlemskap för 2024 i entrén
Köp medlemskort HÄR:
https://apply.cardskipper.se/u...

FALAKUMBE
“En brokig bastardmusik, en karnevalisk latinpunk, som för tankarna till ett slags andinskt Mano Negra.”

Så recenserades Falakumbes debutalbum “Tropical blast” i DN Kultur 2019. Det Stockholmsbaserade bandet har varit verksamt sedan 2014 i Sverige, Danmark och
Tyskland. 2017 släppte bandet en egen tolkning av “Somliga går med trasiga skor” av
Cornelis Vreeswijk. Falakumbe har uppträtt på klubbar och festivaler, som Selam-Nalen Sessions i Stockholm, Karneval Der Kultur i Berlin och Nakke Festival i Danmark. ”Cumbiaje” och ”Hold on” 2020, och ”Ayelen” 2021, var singlarna som följde efter “Tropical blast”.

I mars 2023 släppte Falakumbe sin senaste singel “La libertad", en cumbia-reggae låt med inslag av rumba. Och i november gjorde de comeback på livescenen i en ny konstellation på Nalen.

Snart firar Falakumbe tio år av oberoende musikkarriär, och med ny energi på trummor, elgitarr och synth är gruppen redo att återta sin plats på den europeiska mestismusikscenen. Det blir festliga rytmer och punkattityd - ett tropical, latin, punki party!

Instagram: https://www.instagram.com/fala...

Spotify: https://open.spotify.com/artis...

YouTube: https://www.youtube.com/@FalaK...

Medverkande:
César Puas – gitarr/sång
Francisco Zambrano – bas/sång
Juan Espindola – trumset/sång
Deidre Palacios – elgitarr/synth/sång
Carlos Cruz – elgitarr/sång

Evenemanget görs i samarbete med Sensus studieförbund Sundsvall.

Arrangör

PIPELINE SUNDSVALLS MUSIKFORUM

Sundsvalls Musikforum bildades 1973 under den rådande musikrörelsen i Sundsvall. Inledningsvis var det i första hand jazzen på tapeten, vilket gick in i proggen och vidare in i punken i slutet av 1970-talet. Sundsvalls Musikforum, som föreningen hette på den tiden, höll till på Magasinet i Sundsvall. Detta blev en stilbildande och viktig scen för punkvågen, och Sundsvall sattes på den musikaliska Sverigekartan som ”Punksvall”.


1985 flyttade föreningen in i nya lokaler på Kyrkogatan 6, och tog då namnet Pipeline Sundsvalls Musikforum. Pipeline, som föreningen heter i folkmun, har överlevt alla kommunpolitiska svängningar och besparingskrav sedan dess. Det har stundtals varit väldigt tufft, men kämpaglöden och motståndskraften hos föreningens eldsjälar är starkare än tillfälliga politiska nycker. 2023 firar föreningen 50 år och inleder året med den största vårsäsongen någonsin. Hösten 2023 hålls en jubileumsvecka för att fira de 50 gångna åren – och blicka framåt mot de nästkommande 50! I samband med jubileet släpps det även en vacker coffee table-bok som med text och bild sammanfattar väl utvalda delar av föreningens historia.


Om Pipelines väggar kunde tala. Alla nyfikna ögon som beundrat de fantastiska affischväggarna i foajén. Konsertlokalens tak, golv och väggar som vibrerat i timmar och åter timmar av livemusik i alla dess former. Internationellt och nationellt erkända musiker har samsats med lokala förmågor som gjort sina första spelningar, inför en alltid lika entusiastisk publik.


Även om fokusen för Sveriges äldsta rockklubb alltid legat på just musiken, så är Pipeline en lika viktig mötesplats för människor i alla åldrar och bakgrund. Pipeline är ingen ungdomsgård – Pipeline är en plats för alla! Vare sig du kommer för musiken, hänget eller söker ett sammanhang där du känner att du hör hemma – så är du välkommen. Vi behandlar alla vi möter med värme, nyfikenhet och respekt. Förutom rasister, sexister, funkofober, homofober, generella gubbslem, otrevliga och våldsamma människor – de kan gå och vara någon annanstans.


Pipeline Sundsvalls Musikforum – Sveriges äldsta – världens bästa!

Lokal

Pipeline, Kyrkogatan 6, 852 31 Sundsvall

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Återbesök evenemang
Upptäck mer