skip to main content

Sommarfest

Sommarfest

Från Gratis

Plats

Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

**Gör dig redo för sommarens hetaste fest - Sommarfest!**

Arrangerad av de legendariska festfixaren HuginX, garanterar denna händelse en oförglömlig natt fylld med pulserande elektronisk dansmusik som får marken att skaka! Märk kalendern för 12:e juli 2024, kl. 19:00 och gör dig redo att svinga dina dansskor på Claesson´s andra – en plats som förvandlas till en elektronisk oas.

**Det bästa av allt? Entrén är helt gratis!** Oavsett om du är en inbiten EDM-fan eller bara ute efter en plats att njuta av sommarkvällen med vänner, är denna Sommarfest platsen för dig. Dra ihop ditt bästa crew och förbered dig på en natt där musik och glädje står i centrum.

Säkra din närvaro nu, för en fest som denna är en åtråvärd sommartradition. Vi ses på dansgolvet!

Arrangör

Lokal

Claesson´s andra, Sommargatan, 656 37 Karlstad

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Återbesök evenemang
Upptäck mer