Some Kind of Shelter -releasefest

Some Kind of Shelter -releasefest

Biljetter från 100,00 SEK

Plats

Datum

30 sep 2022 20:00 - 1 okt 2022 01:00

Beskrivning

Efter två år i studion så är det äntligen dags för SKOS att spela. Vi har hunnit släppa åtta låtar. Vi vill med denna kväll fira det och fira releasen av vår sjunde singel som släpps dagen innan. Dörrarna öppnar kl 20 och vi börjar spela kl 22. Det blir DJ innan och efter. Kom och häng! 100 SEK i dörren. Förköp gärna biljett via denna länk för att garantera plats: https://billetto.se/e/some-kind-of-shelter-releasefest-biljetter-686224 Lyssna gärna på oss på spotify: https://open.spotify.com/artist/2vXNjoypcOASTIG9as4oFW?si=f_P22gXHQeGWRTD-ZHa2Xw Följ oss gärna på FB och Insta. Instagram: https://www.instagram.com/somekindofshelter/ FB: https://www.facebook.com/somekindofshelter/ Ses snart!

Lokal

Landet Landet, LM Ericssons Väg 27, 126 37 Hägersten

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.