skip to main content

SOLSKEN

SOLSKEN

Från 150,00 SEK

Plats

Datum

21 jun 2024 23:00 - 22 jun 2024 07:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

RAVE ON presenterar SOLSKEN, midsommar 2024!!!Vi önskar alla underbara vidunder välkomna till sommarens premiär av våra majestätiska fester!!!Denna gång större och bättre än någonsin i vår historia.Det kommer bli 2 dansgolv, Psytrance och Techno, så det kommer finnas något för alla. Vi har bokat en större internationell artist som kommer ta festen to the NEXT LEVEL!!!
Utöver det så har vi med några av de bästa mest omtyckta artisterna från bägge genrar!!!Vi kommer vara på en plats där det finns både sköna gräsmattor och skog ikring att dansa till solen hela natten.I sedvanlig ordning så kommer det finnas Bar med dryck, lite tilltugg och ballonger och som nyhet kommer det även finnas kläder, tyger och annat smått o gott i UV.Ljud, ljus, lasrar, UV deco och ännu fler överraskningar av första klass!!Missa inte detta för något i världen.

Dj:s Psytrance floor:ZYCE ( Ozora, Universo Paralello, Xzistence) Niklas Psarros Xtörner more TBA

Dj:s Techno floor: Ty Tugwell aka Ty'sTyle Claire Hardman Bell:z Aranea (Göteborg)

Så kom och dansa in midsommaren med oss för en oförglömlig upplevelse!!Vi ses där i solen!!!!

Arrangör

Lokal

Open air, Stockholm, Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Återbesök evenemang
Upptäck mer