Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Solokonserter med Zara Helje och Mats Berglund

Eventet är avslutat

Solokonserter med Zara Helje och Mats Berglund

Biljetter från Gratis

Plats

Datum

30 okt 2020 19:00 - 22:30

Beskrivning

Varmt välkommen till en kväll med två solokonserter!

Zara Helje med rötterna i Göteborg men numera spelledare i Malungs spelmanslag och naturaliserad dalkulla spelar låtar från västerdalarna. Mats Berglund från västra Värmland spelar låtar just därifrån. Det blir svårt att sitta still när det vankas halling!

Max 45 personer, först till kvarn!
ENTRÉ: 
160kr/130kr | ordinarie/medlem
Studenter och ungdomar upp till 25 år får 50% rabatt på ovanstående priser.
Förboka din plats här via billetto (0kr) - och betala sedan vid dörren på plats med swish, kort eller kontant.

Insläpp 19:00
Konsert 20:00

Obs! Förbokningen är gratis men du binder dig till att betala entréavgiften vid konserttillfället. Det går alltid att själv överföra sin biljett till en annan person om du får förhinder och/eller blir sjuk. Vid entrén på konsertkvällen visar du sen upp din biljett och betalar helst med swish, men kontant och kort går också bra.

Kaféet är öppet med reviderad utbud:
Kaffe/Té samt alkoholfri öl och lättare fika.

Obs, Konserten anordnas helt i linje med FHMs restriktioner för covid-19. 
Tillsvidare har vi bara sittande publik och ingen dans.

Arrangör

Göteborg största scen för Nordisk traditionell folkmusik!

Varmt välkomna på höstens alla konserter. 

Alla arrangemang anordnas helt i linje med FHMs restriktioner för covid-19. Tillsvidare endast för sittande publik, dansen utgår tills restriktionerna lättat.

Lokal

Folkmusikkaféet Allégården Folkmusikkaféet Allégården, Södra Allégatan 4, 413 01 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.