skip to main content
Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Solo dining med Zacapa NUET

Eventet är avslutat

Solo dining med Zacapa NUET

Från 490,00 SEK

Plats

Datum

13 mar 2019 16:30 - 22:00

Beskrivning

Välkommen på solo fine dining med Nuet by Zacapa. En middag med all fokus på dig själv, maten och drinkarna enligt Zacapas filosofi The art of slow, Slå dig ned vid ditt bord och låt rösten i hörlurarna guida dig genom smaker, dofter och texturer. 

Menyn är framtagen av Marion Ringborg och Linn Söderström, kockarna bakom det turnerande restaurangkonceptet Garba. Till varje rätt serveras en unik Zacapa-drink komponerad av World Class-bartendern Michael Hajiyannis.

Äventyret äger rum i designstudion Temporärt (Stockholm) den 13 mars, kl 16.30 och 20.30. I middagen ingår tre rätter, tre cocktails, fördrink och försnacks för 490 kr. Det finns ett begränsat antal bord för en, så vänta inte för länge. 

Lokal

Temporärt Temporärt, Kronobergsgatan 9, 112 38 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer