Hoppa till huvudinnehåll

SOLNEDGÅNGSQUIZ I SALONGEN MED BASSE VARJE ONSDAG! (Fr.o.m. 19/6)

SOLNEDGÅNGSQUIZ I SALONGEN MED BASSE VARJE ONSDAG! (Fr.o.m. 19/6)

Från Gratis

Plats

Datum

19 jun 2024 20:00 - 31 jul 2024 23:59
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Från Skeppets fönster ser vi solen gå ner över horisonten. Låt oss fylla Salongen och quiz-segla mot den tillsammans!

Sex onsdagar i sommar, från och med den 19e juni, kommer Sebastian Boukachabia att styra quiz-skutan i Skeppets Salong.

Har du varit på ett Basse-quiz vet du vad som gäller. Det är lite av ett okonventionellt quiz. Förväntar du dig ett traditionellt allmänbildningsquiz eller ett tradigt musikquiz så förväntar du dig fel. Tänk istället att en sån där svan-trampbåt möter The Black Pearl i en perfekt storm av mys, kul och klar; en jungfrufärd där höga skratt möter höga suckar, möter nya vänskaper, och nya moment. Allt med den rödgula solnedgången som romantisk fond.

Skattkistan vid det enskilda quizets slut är välfylld för det segrande laget. OCH: som lag har ni möjlighet att samla poäng över alla quiztillfällena. De besättningar som vid sommarens slut har högst totalpoäng vinner en resa till Eldorado – ett stort maratonpris utlovas alltså!

Tips: Använd samma lagnamn genom hela turneringen för att försäkra er om att ni får rätt sammanställt poängantal.

Max 5 personer per lag!

Quiz-datum:
19/6
26/6
3/7
10/7
17/7
31/7

Tid: 20:00

Övrig info: BALKONGEN ÄR ÖPPEN!

Arrangör

Lokal

Skeppet GBG, Amerikagatan 2, 414 63 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Återbesök evenemang

Populära events

Närliggande evenemang

Evenemang från samma kategori

Upptäck mer