skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Genvägar
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

SOL SOL

Eventet är avslutat

SOL SOL

Från 80,00 SEK

Plats

Datum

30 mar 2023 19:30 - 22:00

Beskrivning

"SOL SOL måste väl kallas för något av ett dream team. Eller vad sägs om Elin Forkelid på saxofoner, David Stackenäs på gitarr, Mauritz Agnas på bas och Anna Lund på trummor? Med en förkärlek för det oväntade tar de sig an gruppens musik, som komponeras av Stackenäs och Forkelid. En dos frijazz, en dos hypnotiska grooves. Hopkokat med starka melodier och en dynamisk båge som sträcker sig från skört till brutalt- där har du receptet på SOL SOL."


Elin Forkelid - saxofoner/komposition

David Stackenäs - gitarr/komposition

Mauritz Agnas - bas

Anna Lund - trummor


"Har årets jazzplattan redan kommit?"
Jonas Persson, Lira


"Akkurat slik det skal gjøres for å fornye musiken till noen av de største i jazzhistorien!"
Jan Granlie, Salt Peanuts


"Ett skönt hemlighetsfullt album"
Johannes Cornell, DN. 4/5


"SOL SOL er et band med noe særdeles friskt på menyen"
Tor Hammerø, Nettavisen. 4/5

Arrangör

Bullret Jazzklubb är en klubb i Malmö med fokus på högkvalitativa konsertupplevelser och god atmosfär. Premiären skedde våren 2014 och vi har nu etablerat oss som en god representant för den svenska jazzscenen.

Bullret Jazzklubb drivs i samarbete med Malmö stad, Musik i Syd, Kulturrådet via Svensk Jazz, Malmö Live Konserthus och Inkonst
Det är vi mycket glada över.

Lokal

REHAB Kultur festlokal konferens, Spånehusvägen 83, 214 39 Malmö

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer