Sofie Svensson & Dom Där

2 nov 2018 20:00 - 3 nov 2018 00:45

Bryggarsalen Konferens, Event & Konsert, Norrtullsgatan 12N, 102 35 Stockholm

På grund av oförutsedd sjukdom så kommer Sofie Svensson & Dom där behöva ställa in kvällens show vilket vi såklart tycker är mycket tråkigt.

I och med detta kommer Elov och Beny att spela ett längre set och vi kommer fortfarande att satsa på en kul kväll tillsammans! Självklart så sänker vi då biljettpriset till 100kr, ni kan köpa biljetter i dörren!

ps. Alla som förköpt biljetter har blivit kontaktade via email med ytterligare information. 


Dörrar: 20.00  Elov & Beny Facebook

Åldersgräns: 18 år

Jag (Sofie Svensson) började 2015 skriva egna låtar. Allting började bara som en rolig grej, och jag la ut dom på Facebook & Youtube. Plötsligt spreds låtarna som en löpeld och det haglade in kommentarer och likes om att folk ville se och höra mer. En musiksida skapades, som idag har över 14.400 följare, och vi började även producera låtar till Spotify. Idag är det ca 230 tusen unika lyssnare på Spotify per månad, och det har lett till över 25 miljoner streams sammanlagt, ca 1 milj streams/månad. Jag fick i följd av allt detta förfrågningar om att spela live på olika tillställningar, vilket jag kände att jag inte ville då jag saknade ett band.

I februari 2017 har jag äntligen bildat mitt band: Sofie Svensson & Dom där, och allt känns grymt bra! Spelförfrågningar/bokningsbolag osv har börjat hagla in och vi är redo att stå på scenen. Vi kan kalla musikstilen för partyrock!

Vi har nu 16 månader senare (juni 2018) turnerat Sverige runt med fantastisk respons och kan stoltsera oss som ett av Sveriges största ”partyband”, spelat på stora festivaler, barer, klubbar osv

Vi är 5 personer i bandet:

Sofie Svensson– vokalist

Fredrik Pikkuaho – Bas

Robin Jonsson– Gitarr

Tom Taipale– Trummor 

Andy Bergström– Keyboard.

Vi levererar ca 1 timmes underhållning med hitlåtar som:

  • Rullar fram
  • Janne
  • Raggarlåten
  • Mata mig
  • Låten om hatten
  • Bara för en dag


Facebooksida                Youtubesida                       Instagram                       Spotify

Betald biljetty Ej tillgänglig