skip to main content

Sofia Talvik- en intim konsert på Kulturkapellet Sörfjärden

Få biljetter kvar
Få biljetter kvar
Få biljetter kvar
Få biljetter kvar
Få biljetter kvar

Sofia Talvik- en intim konsert på Kulturkapellet Sörfjärden

Från 220,00 SEK

Plats

Datum

27 jun 2024 20:00 - 21:30

Beskrivning

Göteborgsfödda Sofia Talvik är en exceptionell artist och storyteller, med en röst som kan jämföras med ikoner som Joni Mitchell, Judy Collins och Buffy Sainte-Marie. 

Hon har släppt 9 fullängdsalbum och turnerat i hela världen, öppnat för artister som Suzanne Vega och David Duchovny och spelat på stora festivaler i USA, som Lollapalooza och SxSW. 

Hennes nya album, "Center of the Universe," släpptes 2023 och de tio låtarna på albumet behandlar en mångfald av ämnen, från Ukrainakriget till kvinnors rättigheter. Albumet debuterade direkt på topp 20 på Folk Radio-topplistorna USA i augusti 2023, med singeln "Circle of Destruction" i topp 10. Albumet var också antaget för en Grammy-nominering i USA för "Bästa folkalbum" 2023.

Sofias omfattande turnéer i USA har präglat hennes musikaliska stil och utvecklat den till en unik blandning av singer/songwriter och Americana. Trots att hon står ensam på scen har hon ett betydligt större sound än en soloartist, med gitarr, stomp board och smakfulla effekter som mixas av hennes egen ljudtekniker Jonas Westin – allt live, utan några backtracks eller loopar. Kom och njut av en världsartist i det lilla formatet!

" Med varje skiva, med varje steg har hon hittat ytterligare pusselbitar. Bitar hon använder för att fortsätta bygga sin ljuva singer-songwriter-karta som leder mot ödsliga trakter där Emmylou och June en gång vandrat och storheter som Neko Case och Mary Gauthier fortfarande delar på en flaska starkt. Sofia må vara snällare än dessa storheter, men inte desto mindre angelägen." – Lira Magazin


”Sofia borde verkligen få sitt erkännande snart." – Per Bjurman – Aftonbladet

Lokal

Kulturkapellet, Strandvägen 5, Sörfjärden/Gnarp

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Återbesök evenemang
Upptäck mer