skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Sofia Åhman - "Sund & stark senior"

Eventet är avslutat

Sofia Åhman - "Sund & stark senior"

Från Gratis

Plats

Datum

8 feb 2024 14:00 - 15:00

Beskrivning

Välkommen till seminariet "Sund & stark senior" som arrangeras  av Kultur för seniorer och Sävar-Holmöns församling! Detta evenemang är perfekt för dig som är intresserad av att lära dig mer om personlig hälsa och välbefinnande.

Datum: 8 februari 2024

Tid: kl. 14:00 (insläpp 13.45)

Plats: Sävar kyrka

Vill du ha träningstips och större motivation? På ett lättsamt och inspirerande sätt pratar Sofia Åhman om hur en senior bör träna. Vad ska man prioritera i träningen? Hur kan man få mer rörelse i vardagen? Små övningar kan ge stora resultat. Tag chansen att inspireras av Sofia!

Sofia Åhman har blivit hela Svenska folkets gympaledare under corona-pandemin. Varje vardagsmorgon har hon guidat oss igen 20 minuters träning i "Hemmagympa med Sofia" på TV. Hennes glada och inspirerande sätt att leda träning har gjort henne folkkär och hon har även belönats med TV-priset Kristallen. Sofia har också skrivit tre träningsböcker, Nystart, Träna Hemma med Sofia och Träna Ute med Sofia. Dessutom kan hon numera titulera sig Medicine Hedersdoktor för sina insatser för folkhälsan.

Det bästa av allt är att detta evenemang är helt GRATIS! Så varför inte ta med dig dina vänner och delta i denna givande eftermiddag med Sofia Åhman och andra engagerade seniorer? Anmäl dig redan idag och se till att du är på plats för att få massor av användbara råd och inspiration för en sund och stark seniorframtid!

Lokal

Sävar kyrka , Forsells väg 16, 918 31 Sävar

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer