Hoppa till huvudinnehåll

Söderhamns Skärgårdscruising 2024

Söderhamns Skärgårdscruising 2024

Från 400,00 SEK

Plats

Datum

3 aug 2024 13:00 - 16:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Häng med på Söderhamns Skärgårdscruising. 
Från Stenö i söder, via vår fantastiska skärgård, till målgången i Söderhamns inre hamn.

Alla möjliga och omöjliga båtar kan vara med. Vi håller en fart om ca 5 knop tillsammans i en enda lång, vacker eskader. Priset är per båt oavsett hur många ni är ombord.

Under resan bjuds det på fika, underhållning, möjlighet att lösa skärgårdskrysset och kamma hem lite finfina priser samt lite andra överraskningar...

Vid målgången i inre hamnen börjar kalaset. I år har vi valt att tillsammans med våra kompisar och samarbetspartners Bolivar, Hunker Junker, Smashin Burgers och Moa att koncentrera festen till just hamnen. Ligg kvar med/i era båtar från målgång till sent. Det kommer att bli musik, underhållning och partaj runt hela hamnområdet, hela kvällen. Program för det kommer senare.

Häng med på Sveriges enda och därmed största båtcruising!

Arrangör

Produktion/event/musik

Lokal

Stenö Havsbad & Camping, Stenövägen 130, 826 73 Sandarne

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Återbesök evenemang

Populära events

Närliggande evenemang

Evenemang från samma kategori

Upptäck mer