Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Social glitch 2.0

Eventet är avslutat

Social glitch 2.0

Från 150,00 SEK

Plats

Datum

29 sep 2023 23:00 - 30 sep 2023 01:08

Beskrivning

Asbra väder för årstiden, vi måste passa på va! Missa inte sista chansen till sista dansen innan open-air säsongen är över🤩

Vi tänkte ära och hylla dansgudarna, moder jord,😁 himmelen och dess bror månen🐤🐥 genom att dansa till tunga techno beats tillsammans!

Lineup:Coralie Llie (Mystical Muse)
Ωhmar (Substitutet)
Mezquida (Mystical Muse)
Nada (Nada Recordings)
StarJumper (Nocturnal Habits)
Lost Clown (Shamanica, Pirate Records)
Mona Taklani (Independent)
Vi kommer ha stora tält uppslagna för hela dansgolvet och chillout med värme och brasa

🔥

 Det kan vara en bra idé att ha med något att sitta på då vi håller till vid en äng nära en sjö..Exakt location/pin kommer droppas samma kväll på Facebook.150 kr inträde...

Lokal

Judarnsjön, Tältgatan 2, 168 41 Bromma

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer