skip to main content

Snooper + Sodakill + Bleak Streak | Hus 7

Snooper + Sodakill + Bleak Streak | Hus 7

Från 120,00 SEK

Plats

Datum

29 jun 2024 20:00 - 30 jun 2024 01:00

Beskrivning

Band: Snooper
Support: Sodakill + Bleak Streak
Datum: Lördag, 29 juni
Insläpp: 20.00
Live från: ca kl 21.00
Lokal: Hus 7
Åldersgräns: 18+ år

Snõõper föddes som ett samarbete mellan den lokala  Nashvillepunkaren Connor Cummins och Blair Tramel, en lågstadielärare  med skruvad animation och konst som hobby. Tillsammans började man skapa DIY-kassetter och musikvideos som snabbt började sprida sig till en  dedikerad fanskara världen över. 2021 stod man på scen första gången och 2023 släppte man sitt debutalbum Super Snõõper via Third Man Records.

8-bit-animationer, dockor, papier-maché, visselpipor, blinkande lampor och en stor nypa ös har blivit synonymt med Snõõpers liveshower som fått sig ett rykte som
något av det mest explosiva och medryckande man kan uppleva på den
moderna punkscenen.

I sommar ger man sig ut på en  Europaturné som bland annat gör stopp på några av kontinentens största  festivaler och det är även hög tid för Snõõpers första Sverigebesök. Den 28 juni spelar man på Plan B i Malmö och den 29 juni på Hus 7 i
Stockholm

Arrangör

Konserter och evenemang! 

Stockholm, Sverige

Lokal

Hus 7, Styckmästargatan 10, 121 62 Johanneshov

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Återbesök evenemang
Upptäck mer