skip to main content

Snide Remarks (UK), Fattijons, Konspirationen, Lost Wisdom mfl

Snide Remarks (UK), Fattijons, Konspirationen, Lost Wisdom mfl

Från 200,00 SEK

Plats

Datum

28 sep 2024 19:00 - 23:00

Beskrivning

SNIDE REMARKS (UK)
Bandet bildades 1981 efter upplösningen av Teesside punkbandet Forward Childhood och spelade lokalt och hade en demo som spelades på Radio Tees,strax efter detta bandet splittrades och kom tillbaka på scenen i början av nittiotalet och spelade lokalt med artister som Toy Dolls, Anti Pasti och olika lokala band detta fortsatte till mitten av nittiotalet och bandet slutade 2007 bandet och kom tillbaka med en ny line up och har spelat in två album och flera demos och har spelat ungefär 150 spelningar runt om i Storbritannien, inklusive många spelningar med artister som 999, The Lurkers, Vice Squad, GBH, XSLF etc
https://www.skruttmagazine.se/
KONSPIRATIONEN
Konspirationen har spelat ihop sedan 2016 och kommer ifrån Uddevalla och består av 4 herrar i den yngre medelåldern. Konspirationens musik är i grunden en öldoftande partyrock med riffande gitarrer, oväntade basgångar o medryckande sångslingor i ett högt tempo. Ambitionen är att alltid ligga på gränsen av sin förmåga detta tillsammans med sång på svenska gör att det ändå hamnar i genren punk. Texterna behandlar ofta en sarkastiskt navelskådande samhällsskildring utan större ljusglimtar.LOST WISDOM
Energifyllt och varierat rör de sig som det mest naturliga i världen in och ut i rock, hårdrock, ska och punk. Nya singeln Heading for disaster och helt brilliant, kanske starkaste släppet hittills, bandet är helt enkelt i toppform så missa inte fredagskvällens urladdning.
FATTIJONS
Jodå, till slut kom klartecknet, vi kommer. Ett av Uddevallas äldsta punkband uppträder återigen i hemstaden. Blomman på sång & gitarr, Putte på bas och Rolle på trummor

Arrangör

Kulturföreningen Uddevallakassetten är en ideell förening som bildades år 2002 i Uddevalla. Arrangerar musik och kulturevent

Lokal

Uddevalla Folkets Hus, Göteborgsvägen 11B, 451 42 Uddevalla

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Återbesök evenemang
Upptäck mer