Smoking Athletes

Smoking Athletes

Biljetter från 200,00 SEK

Plats

Datum

15 apr 2023 20:00 - 16 apr 2023 03:00

Beskrivning

Malmö fuck allt nu kör vi. För första gången på tre år kan ni se mig spela live i en skum jävla lokal som ni förmodligen aldrig varit i.  Jag har länge letat efter ett bra ställe i Malmö för en spelning och nu har jag hittat det perfekta. 


För er som var på young earth sauce-festen när vi bröt oss in i Tv5s lokaler. Ni kommer inte bli besvikna heller denna gång. Den 15 April åker jag tillbaka till där allt började. Sofielund i Malmö var en gång i tiden gömstället för krigsförbrytare från serbenitsa och kedjerökande jugoslaviska idrottsmmän i Lotto-tracksuit.  Nu åker jag tillbaka för en unik musikalisk hyllning till den rökande idrottsmannen. Patreons och HK-pushare går såklart före i biljett-kön. 


Jag kommer att presentera nytt fantastiskt material och röka Smuggelcigg med er alla. Jag har en rad prominenta gäster och är extremt säker på att det här kommer bli årets roligaste fest i Malmö.


Vip-Patreons går in gratis. Vanliga patreons får köpa biljetter för 200kr (early bird) innan dom släpps. Vill du gå köp direkt annars kommer biljetterna ta slut.

Arrangör

Pizza Slize Reccords

Lokal

Sofielund, Malmö, Malmö

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.