Smash Into Pieces

Smash Into Pieces

Från 99,00 SEK

Plats

Datum

13 okt 2023 22:00 - 14 okt 2023 03:00

Beskrivning

Med 7 släppta album och en halv miljard+ streams världen över - har Smash Into Pieces utvecklats till ett av de snabbast växande skandinaviska alternativa rockbanden hittills. 

Allt började redan 2009 när de väldigt olika men unika personligheterna hittade varandra för första gången. Benjamin "Banjo" Jennebo (gitarr): Född att underhålla och lätt att tycka om. Per Bergquist (gitarr): Hjärnan med fetisch för detaljer. Chris Adam Hedman Sörbye (sång): Mannen med stämband i titan. (trummor): Han är ledare för Smash! 

Dessa 4 unika karaktärer skapar tillsammans SmashSoundet som bäst beskrivs som en blandning mellan rå rock, elektro och pop. Låt oss kalla det Electro Rock! 2020 släppte Smash ett viktigt konceptalbum, början på en historia som bäst beskrivs genom en serie musikvideor som skulle avslöja en värld, en digital värld - världen av ! 2021 släppte Smash Into Pieces sitt sjätte studioalbum och med det avslutade de historien om Arcadia. Det senaste albumet markerar början på en ny era!


★ TIDER
22.00 – Entrén öppnar
23.00 – Dansgolvet öppnar
03.00 – Tack för idag


★ BILJETTER
▸ Köp dina förköpsbiljetter här
▸ Åldersgräns 18+


★ HELKVÄLL
Passa på att boka in en helkväll hos oss, kombinationen av aktiviteter och evenemang gör oss unika i Mellansverige!

Vår aktivitetsyta innehåller bland annat bowling, shuffleboard, biljard, digital dart, VR, karaoke, casino och arkadspel.

Besök vår hemsida www.heymakers.se för mer information och bokning.


★ FRÅGOR
▸ falun@heymakers.se
▸ FB-meddelande

Välkommen till Heymakers!

Lokal

Heymakers Falun, Myntgatan 43, 791 60 Falun

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Rekommenderade events
Genvägar
Upptäck mer