skip to main content
Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Smart ventilation & framtidens inomhusklimat

Event inställt

Smart ventilation & framtidens inomhusklimat

Från 395,00 SEK

Plats

Datum

1 jun 2022 09:00 - 17:30

Beskrivning

Inspireras av de bästa när det kommer till luftkvalitet och inomhusklimat samt hur det påverkar vår hälsa och prestation.


Utforska smart ventilation och framtidens inomhusklimat. Inspireras och lär av forskare och experter på inomhusklimat vid Lindabs konferens med temat smart ventilation. Utforska hur framtidens inomhusklimat ser ut och hur dagens teknik tar oss dit. Konferensen riktar sig till aktörer i och kring inomhusklimatbranschen, exempelvis fastighetsägare och fastighetsskötare, men kan även vara intressant för dig som engagerad hyresgäst.

Lindab arbetar för att bygga ett långsiktigt engagemang att göra fastigheter bättre att leva, lära och arbeta i. Genom konferensen med fokus på smart ventilation och inomhusklimat presenteras och utforskas upplevelser och kunskap kring de senaste trenderna. Givetvis alltid med hållbarhet i fokus.

Lindab presenterar resultat från testbäddar och långtidsmätningar som genomförts inför H22 City Expo, som visar hur helsingborgare upplever sitt inomhusklimat där de lever, lär och arbetar i staden.

Konferensens huvudteman är:

• Varför är inomhusklimat viktigt? Varför är det viktigt att mäta? Hur ser utvecklingen ut i en nära framtid?

• Hur kan man monitorera och samla in data?

• Erfarenheter från riktiga use cases från monitorering av fastigheter

• Paneldebatt 

Program för dagen:

09:00-09:30 Registrering 

09:30 - 10:00 Emilie Stroh (Med. Dr.), Forskare vid avdelningen för Arbets- och miljömedicin vid Lunds Universitet. Luftens påverkan på oss människor

10:00 - 10:30 Pawel Wargocki, Associate Professor, Department of Civil Engineering Indoor Environment - IEQ-parametrar med fokus på VOC:er

10:30 - 11:00 Göran Hultmark, Adjungerad professor och senior forskare, Department of the Built Environment, The Faculty of Engineering and Sci vid Aalborg Universitet - Hur designar vi ett optimalt inneklimat? Vad är viktigt att tänka på?

11:00 - 12:00 Lunch & mingel 

12:00 - 13:30 Presentation av olika monitoreringscase - resultat, insikter och erfarenheter

 • Leapcraft - erfarenheter från kontorsmiljö
 • Airthings - erfarenheter från skolmiljö
 • Lindab & Pingday - erfarenheter från skolprojekt i Helsingborg Stad

13:30 - 14:15 Mingel & fika

14:15 - 15:30 Paneldebatt

15:30 - 17:00 Avslutningsmingel


Lokal

Hetch Hetch, Henckels Torg 3, 252 36 Helsingborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer