skip to main content

Smaka på Gården - vårprimörer

Smaka på Gården - vårprimörer

Från 695,00 SEK

Plats

Datum

1 jun 2024 18:00 - 22:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

Årets första Smaka på Gården!
Varmt välkommen till en kväll på Rögrinna där vi lyfter smakerna från gårdens grödor och bjuder in till en kulinarisk försommarafton.

Rögrinna Gård är ett ekologiskt småskaligt jordbruk i Ragundadalen där mångfald och ekologiskt likaväl som smak och relationer ligger i fokus. Tillsammans med Siljemyra Mathantverk och kocken Maria Elf dukar vi upp för middag i gårdens timmerlada och serverar välkomponerade rätter direkt från jord till bord. Fokus denna junikväll kommer riktas på säsongens första grödor - sparris, rabarber och fler av försommarens primörer. Till detta serverar vi dryckespaket, underhållning från scenen och en gemensam måltidsupplevelse.

Välkommen att inviga säsongen och sommaren med oss!

Möjligheter till boende i Hammarstrand:

Lergodset vandrarhem och B&B ca 1,5km från gården https://lergodset.se/
Hammarstrands camping och stugby ca 3km från gården https://www.goragunda.com/
Hotell Hammarstrand ca 3km från gården https://hotellhammarstrand.se

Arrangör

Lokal

Rögrinna Gård, Kånkback 114, 844 92 Hammarstrand

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Återbesök evenemang
Upptäck mer